where bikes and ideas come together

Midden in een woonwijk in het stadsdeel Strijp in Eindhoven vind je Fietzlab. Opgericht door PJ Cuijpers in 2017 vanuit een passie voor fietsen en de drive om van iedere fiets iets bijzonders te maken.

Je kunt hier met je fiets terecht voor onderhoud en reparaties of voor de aanschaf van een gebruikte fiets. Maar Fietzlab is meer dan dat.

In deze kleine maar complete werk- en broedplaats kun je met een eigen ontwerp en de creativiteit en inspiratie van Fietzlab je eigen unieke hand gebouwde fiets samenstellen.

Heb je al een vintage of authentiek frame met een goede basis? Bij Fietzlab denken we met je mee om dit frame met behoud van authentieke details te restylen tot een karaktervolle unieke fiets.

Of je nu zelf je complete fiets naar eigen ontwerp wil laten maken of je bestaande fiets wil restylen, fietsen van Fietzlab hebben zonder meer karakter en pit.

 

Fietzlab is gesloten op:

Dinsdag & Zondag.

Van 17 augustus t/m 6 september.

Overige dagen op afspraak.

 

Fietzlab is servicepartner van Radon bikes

De fietsen van Radon zijn te bestellen via Radon-bikes.de of via bikediscount.de.

Als je via deze sites een Radon fiets koopt, heb je de keuze om de fiets rechtstreeks bij je thuis af te laten leveren zodat je zelf kunt afmonteren of bij Fietzlab, zodat wij jouw fiets vakkundig voor je in elkaar zetten.

Als je ervoor kiest om bij Fietzlab je nieuwe Radon te laten afmonteren, vragen we je om eerst even contact met ons op te nemen om teleurstellingen te voorkomen. Zo kunnen we je wensen en verwachtingen met je doorspreken. Wel zo fijn en jij weet wanneer je nieuwe Radon voor je klaarstaat.