Fietzlab maakt van een gewone fiets iets bijzonders

Uniek

Fietzlab brengt gewone fietsen met vaak een bijzonder verhaal weer tot leven. In Nederlandse schuurtjes staan soms meer fietsen dan dat er bewoners zijn die er op rijden. Fietsen met een verhaal of gekregen van bijzondere mensen. Misschien wel allebei, zoals de Giant van Mary hiernaast op de foto’s te zien. Jaren geleden gaf haar zoon die aan haar samen met een grote bos rode rozen cadeau toen hij uit huis ging. Kilometers mee gefietst. Inmiddels stond de fiets alweer jaren ongebruikt in de schuur nadat er een nieuwe fiets was aangeschaft die een makkelijkere opstap had en meer comfort gaf.

Bij Fietzlab krijgt zo’n fiets weer een tweede leven en wordt het weer een persoonlijk rijwiel waar je op gezien mag worden. Heb je een authentieke fiets waar het frame nog prima van kan worden hergebruikt? Laat je dan inspireren door Fietzlab en maak van je oude liefde weer een pittige bike met een uniek karakter.

Wil jij ook iets unieks laten maken van je oude fiets of wil je weten welke gerestylde fietsen Fietzlab heeft staan, neem dan contact met ons op. We adviseren je graag over de mogelijkheden.